Fıkıh Usulü Konu Özeti

Etiketler :
İlahiyat lisans Tamamlama 1. Sınıf 1.Dönem Ders Özetleri aşağıda yer alan derslerden ilitam kitaplarından yararlanarak özetleme yapılmıştır. Özetleme işleminde Ankara İlitam'ın uzaktan eğitim yayınları esas alınmıştır. öğrencilerimize faydalı olması amacıyla burada yayınlanmıştır. İndirmek için tıklayınız.

2 yorum:

  1. sevda yılmaz19 Mayıs, 2014

    “merhabalar...ben birinci dönem özetlerinden çok faydalandım..rabbim razı olsun..merakettiğim bu kadar detay özeti neden hazırlıorsunuz...çok meşekkatlı neden katlanarak yapıyorsunuz..merakettim...maddi bi kazancınızda yok malum...rabbim razı olsun bi merak sadece”

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam dua etmeniz yeterli olacaktır. Yaptığımız iş sadece bilgi paylaşımından ibarettir.öğrendiklerimizi diğer arkadaşlarla paylaşarak bilginin ve ilmin çoğalmasını arzu ediyoruz.zorluklarla İlitam okuyan arkadaşlarımızın sınavlarında daha kolay ve yararlı olmasını arzu ediyorum insallah bir nebze olsun faydası olur sitemizin

      Sil

Fayda vermeyen ilimden Allah'a sığınırım. “Allah'ım; bana öğrettiklerinle beni faydalandır, bana fayda sağlayacak ilimleri öğret ve ilmimi ziyadeleştir."

İlim; amel etmek ve başkalarıyla paylaşmak içindir. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olur inşallah. Dua eder, dualarınızı beklerim...

Aşağıdaki Yazılar İlginizi Çekebilir!!!

En Çok Okunan Yazılar