15 Temmuz 2016

Etiketler :
İstanbul'daki Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün  ordu içinde kümelenmiş bir güruh olan darbe taraftarı (FETÖ/PDY) rütbeli ve rütbesiz askerleri tarafından kapatılması ile başlayan karanlık darbe girişimi sürecinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi içerisinde milletvekillerinin de bulunduğu bir sırada, havadan uçaklarla bombalanmış; darbeciler tarafından kaçırılaran helikopter ve tanklarla masum halkımızın ateş altına alınmasıyla da vatandaşlarımız vatanını milletini savunurken şehit olmuş veya yaralanmıştır.
Bu karanlık gecede milletimiz; imanından aldığı kuvvetle olanca gücüyle darbecilere karşı direnmiş ve emsali görülmemiş bir direnişe ve dirayete imza atmıştır. İnsanlıktan nasipsiz darbeciler de pervasızca kendi halkına ateş etmişler, tanklarla arabaları ve insanlarımızı ezerek öldürmüşlerdir. Böyle büyük acıların yaşandığı bu gece hafızalarda silinmez izler ve acılar bırakmıştır. Onca şehitin acısı yurdun pek çok yerine bir kor ateşi gibi düşmüştür. Halkımızın; darbeye destek vermeyen ordumuzun şanlı askerleri ve bu vatanın evlatları olduğunu unutmayan polislerimizle birlikte eşsiz bir mücadele ile püskürttüğü bu acımasız darbe ve işgal girişimi, tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmıştır. Türk milletinin bir ve beraber olma iç güdüsünün, nasıl büyük bir duygu olduğu bir kez daha tüm dünya tarafından görülmüştür. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla, Aziz milletimizin meydanlara çıkarak gösterdiği metanetli duruş sayesinde, halkımız; iradesine ve demokrasiye sahip çıkarak darbecilere karşı bu milletin kolay kolay teslim alınamayacağı göstermiştir.
 
Yüce Allah bir daha bu ve buna benzer acıları güzel vatanımızda yaşatmasın. Arkamızdan tuzak kuran, hileye başvuran, türlü türlü oyunlar kuranları da kahr-u perişan etsin. Bizimle birlikte gözüküp de arkamızdan iş çeviren hainlere, münafıklara, teröristlere, fitne ve fesat tohumları ekenlere fırsat vermesin. Beraber yaşama duygumuzu, birliğimizi ve dirliğimizi asla bozmasın. Bize karşı oynanan tüm oyunları ve tuzakları boşa çıkarsın inşallah. Unutmayalım ki; "Hani bir vakitler, o kâfirler, seni tutup bağlamak veya öldürmek veya sürüp çıkarmak için sana tuzak kuruyorlardı da, onlar tuzak kurarken Allah da karşılığında tuzak kuruyordu. Öyle ya, Allah tuzakların en hayırlısını kurar."(Enfal/30) buyuran Rabbimiz bizi bu desiselere ve oyunlara karşı yalnız bırakmayacak ve bizde bu iman olduğu müddetçe nusretini ve yardımını bizden esirgemeyecektir. Bu vesile ile "15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde başlayan menfur darbe ve işgal teşebbüsü neticesinde,  ülkesine ve tüm değerlerine ihanet eden darbeci hainler tarafından açılan ateş sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm kardeşlerimize, Allah'tan rahmet diliyorum. Allah bu kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin inşallah. Yüce Yaradan; bir daha böyle acı bir günü ülkemize göstermesin. (Amin)

 
 



0 yorum:

Fayda vermeyen ilimden Allah'a sığınırım. “Allah'ım; bana öğrettiklerinle beni faydalandır, bana fayda sağlayacak ilimleri öğret ve ilmimi ziyadeleştir."

İlim; amel etmek ve başkalarıyla paylaşmak içindir. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır olur inşallah. Dua eder, dualarınızı beklerim...

Aşağıdaki Yazılar İlginizi Çekebilir!!!

En Çok Okunan Yazılar